Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Делегація Пирятинської ОТГ взяла участь у муніципальній платформі „Енергетична та кліматична трансформація“

Делегація від Пирятинської ОТГ на чолі з міським головою Олексієм Рябоконем взяла участь у муніципальній платформі „Обгорення Дорожньої карти для усунення бар’єрів при залученні інвестицій в ПДСЕР (К)“ у м.Миргород. Захід організовано за сприяння проекту ЄС в Україні „Угода мерів-Схід“. Метою зібрання було поглиблення знань у сфері менеджменту проектів зі сталого енергетичного розвитку. Зокрема, ознайомлення з плануванням інвестиційного процесу, джерелами та способами залучення зовнішніх для громади інвестицій.

Жваве обговорення викликала тема створення групи управління проектами на муніципальному рівні – її підпорядкованість, джерела фінансування, і, головне – де знайти на місцевому рівні спеціалістів, здатних до реалізації проектів за міжнародними стандартами, повідомили у Пирятинській ОТГ.

Таким чином, успішне виконання Планів сталого енергетичного розвитку потребує створення окремих управлінських структур у залежності від можливостей та цілей органів місцевого самоврядування.

Організатори навчання запропонували налагодити оперативний зв’язок з метою надання швидкого консалтингу для вирішення проблем у цій сфері.

До керівного складу управління муніципальною платформою на рівні підписантів від ОТГ включено Олексія Рябоконя.

Перейти до вмісту