Ви тут:
Суспільство Україна 

Аеропорт “Бориспіль” увійшов у трійку лідерів в рейтингу аеропортів Східної Європи

Міжнародний аеропорт “Бориспіль” зберіг третє місце в щорічному рейтингу найкращих аеропортів Східної Європи за версією британської консалтингової компанії Skytrax.

Перше місце в цьому регіоні посів аеропорт “Будапешт”, друге – аеропорт “Таллінн”. У п’ятірку рейтингу потрапили також аеропорти “Бухарест” і “Белград”, пише Євроінтеграційний портал.

Найкращим у всій Європі визнаний аеропорт “Мюнхен”. Також в топ-5 – “Лондон-Хітроу”, “Цюріх”, “Франкфурт” і “Амстердам-Схіпхол”.

У трійку найкращих у світі увійшли аеропорти “Сінгапур-Чангі”, “Токіо-Ханеда” і “Сеул-Інчхон”. Аеропорт “Мюнхен” – на сьомій позиції в глобальному списку.

У топ-100 кращих аеропортів світу “Бориспіль” не увійшов. Аеропорт “Будапешт” в цьому списку займає 89 місце, “Варшава” – 91, “Москва-Домодєдово” – 80.

Міжнародний аеропорт “Бориспіль” 31 березня після майже шестирічної перерви відкриває термінал F, який орієнтований на роботу з лоукостерами. 

Також Київ увійшов до п’ятірки найпопулярніших напрямків із варшавського аеропорту імені Фредеріка Шопена (Республіка Польща) у 2018 році.

Перейти до вмісту