Refresh

This website np.pl.ua/2019/01/kolyshniy-ochil-nyk-politsii-poltavshchyny-prokomentuvav-zukhvalyy-napad-na-politseys-koho-u-kharkovi-video/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Колишній очільник поліції Полтавщини прокоментував зухвалий напад на поліцейського у Харкові (відео)

За попередньою інформацією Національної поліції, двоє невідомих у балаклавах скоїли напад на офіцера поліції у Харкові.

Інформація про подію на вулиці Краснодарській надійшла до Немишлянського відділу поліції 16 січня о 07:40.

“Встановлено, що коли потерпілий виходив з під’їзду, до нього підійшли двоє невідомих. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого негайно зникли з місця події на автомобілі темного кольору”, – йдеться у повідомленні.

Попередньо, потерпілий із пораненнями голови та шиї доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця). Працівники поліції вживають усіх заходів щодо встановлення осіб зловмисників та їх затримання, введений план «Сирена».

Поліція Харкова звертається до громадян з проханням, якщо вам відома будь-яка інформація або ви стали свідком події, повідомити до поліції за телефонами: 7059300, 93-80-00, 93-50-40 або 102.

 

Перейти до вмісту