Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці комунальні служби готові до роботи в святкові дні

У період Новорічних та Різдвяних святкувань підприємства та управляючі компанії, які працюють у житлово-комунальній сфері Кременчука, аварійні та диспетчерські служби мають бути готові до ліквідації позаштатних ситуацій, якщо такі виникатимуть. На цьому було наголошено під час проведення наради, що відбулася під головуванням заступника міського голови Кременчука Валерія Декусара, повідомили у Кременчуцькій міськраді.

“Перед керівниками підприємств ЖКГ галузі міста була поставлена задача привести всю техніку, що перебуває у них на балансі, до роботи в умовах ліквідації наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій. Заздалегідь сформувати аварійні та чергові бригади, провести з ними інструктажі з техніки безпеки та ознайомити з маршрутними мапами”, – йдеться у повідомленні.

Щодо роботи двірників управляючих компаній, то вони працюватимуть 29 і 31 грудня, а 30 грудня і 1 січня для них будуть вихідними. У ці дні на внутришньодомових територіях працюватимуть чергові двірники. Разом із тим, якщо виникне необхідність та випаде багато снігу, техніка компаній та двірники управляючих компаній будуть виведені на закріплені ділянки в повному складі.

Працівники органів правопорядку та МНС під час Новорічних та Різдвяних святкувань працюватимуть у посиленому режимі.

Перейти до вмісту