Ви тут:
Відео Культура Полтавщина Суспільство 

19-річний хлопець з Полтави на “Х-факторі” наважився виконати пісню зіркового судді (ВІДЕО)

В останньому ефірі кастингу “Х-фактор”, що вийшов на каналі СТБ минулої суботи, 3 листопада, на сцену співочого шоу вийшов 19-річний хлопець з Полтави Євгеній Панков. Він наважився виконати пісню зіркового судді шоу і фронтмена  Pianoboy Дмитра Шурова”Кохати”.

У закулісному інтерв’ю хлопець розповів, що немає батьків – мами не стало, коли йому було 10 років, а батька втратив у 5-річному віці. Його виховала бабуся.

“Хочу чогось досягти у житті, щоб і тато, і мама пишались мною. Можливо, надихнути таких самих людей, як я – не зупинятись і діяти”, – сказав Євгеній.

Щойно хлопець закінчив свій виступ, Настя Каменських вказала на його не рішучість, бо пісня вимагає іншого вимагає. Тому сказала йому “ні”. Андрій Данилко, як земляку, дав шанс і сказав “так”. Олег Винник також сказав “так”. А Дмитру Шурову довелося вирішувати – чи давати хлопцю пропуск у наступний тур чи відправити додому. Зрештою, після вагань таки сказав “так” і Євгеній Панков з Полтави потрапив у тренувальний табір.

Насамкінець, Андрій Данилко зазначив, що виконавці родом з Полтави – гарні люди. А Олег Винник підтримав колегу і сказав, що в Полтаві всі такі.

Про свій виступ на сцені “Х-фактору” хлопець написав і на своїй сторінці у Фейсбук.

Перейти до вмісту