Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині обговорили незадовільний стан дороги Київ-Харків на ділянках від Лубен до Полтави

Контракт з китайською компанією Xinjiang Communications Construction Group Co.,Ltd. під загрозою зриву.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Полтавській області, якщо іноземний підрядник не виконає зобов’язання, зазначені в контракті, щодо забезпечення безпеки руху на окремих ділянках дороги М-03 від Лубен до Полтави, буде ініційовано процедуру розірвання контракту.

“Працюємо як з вітчизняними, так й з іноземними підрядниками. Один з таких – китайська компанія Xinjiang Communications Construction Group Co.,Ltd. Сьогодні з керівництвом Укрдорінвест обговорили незадовільний стан експлуатаційного утримання автодороги М-03 Київ-Харків на окремих ділянках від Лубен до Полтави. Підрядник не виконує зобов’язання, визначені у підписаному контракті. Якщо найближчим часом китайською стороною не будуть вжиті заходи щодо забезпечення безпеки руху в рамках експлуатаційного утримання, замовником робіт буде ініційовано процедуру розірвання контракту”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Китайська компанія продовжить ремонт автодороги М-03 Київ-Харків на тих ділянках, які свого часу не завершили італійці.

Перейти до вмісту