Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Горішніх Плавнях відзначили Всесвітній день охорони праці

28 квітня оголошено Всесвітнім днем охорони праці з метою підвищення обізнаності суспільства про безпеку на робочому місці.
Напередодні в Горішніх Плавнях біля пам’ятника «Загиблим на виробництві» відбувся мітинг-реквієм.
Територіальна громада вшанувала пам’ять загиблих на підприємствах хвилиною мовчання. Учасники мітингу прихилили вінки та поклали квіти до пам’ятника «Загиблим на виробництві», повідомляють у міській раді.

Всесвітній день охорони праціВ актовій залі управління ПрАТ «Полтавський ГЗК» відбулася урочиста церемонія нагородження кращих працівників з нагоди підведення підсумків Тижня охорони праці, оголошеного на підприємстві до Дня здоров’я та безпеки.

Голова правління ПрАТ «Полтавський ГЗК» Віктор Лотоус подякував трудовим колективам комбінату за сумлінну працю та дотримання правил безпеки на виробництві, ветеранам служби охорони праці на підприємстві – за розгорнуту роботу зі створення та просування культури охорони праці, розробку Всесвітній день охорони праціконструктивних заходів та стандартів із поліпшення умов праці. Наголосив на необхідності підвищувати правову обізнаність молоді та формувати їх відповідальне ставлення до безпеки праці. Побажав усім міцного здоров’я та добробуту.

Всесвітній день охорони праціПочесні гості виступили з промовами, відзначили найкращих працівників у сфері охорони праці, подякували за внесок у сприяння дотриманню законодавства у сфері охорони праці та промислової безпеки; зниженню аварійності, показників виробничого травматизму, профзахворювань; побажали усім здоров’я, безпечної та безаварійної роботи.

Голова правління ПрАТ «Полтавський ГЗК» Віктор Лотоус, директор з промислової безпеки та охорони праці ПрАТ «Полтавський ГЗК» Сергій Чеботарьов відзначили грошовими призами учнів шкіл міста, які стали переможцями конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей».

Присутні в залі насолодилися чудовими виступами творчих колективів Палацу культури і творчості.

Перейти до вмісту