Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Будівельні роботи у новому ЦНАПі у Кременчуці завершуються (ФОТО, ВІДЕО)

Міський голова Віталій Малецький та народний депутат України Юрій Шаповалов перевірили стан робіт на об’єкті будівництва нового ЦНАПу в Кременчуці.

Народний депутат України Юрій Шаповалов наголосив, що вцілому побаченим він залишився задоволений. Незважаючи на те, що даний проект досить дорого вартісний і на його реалізацію були залучені кошти державного, обласного та міського бюджетів,  в кінцевому результаті Кременчук отримає сучасний ЦНАП,   в якому будуть створені належні умови для обслуговування населення. З відкриттям ЦНАПу має покращитися якість надання адміністративних послуг населенню, тож цей об’єкт потрібний, перш за все, людям. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Міський голова Віталій Малецький підкреслив, що наразі підготовчі до відкриття ЦНАПУ роботи тривають у посиленому режимі. Встановлюють нові меблі, проводиться генеральне прибирання приміщень, будівельниками усуваються деякі допущені в роботі недоліки. Керівник міста наголосив, що в будівлі нового ЦНАПу Кременчука також розміщуватимуться реєстри громади Автозаводського та Крюківського районів, планується розміщення сервісів центру МВС, органів юстиції тощо.  Зокрема, наразі ведуться перемовини стосовно  того, щоб  для зручності кременчужан в одному місці були зібрані всі сервісні служби.

Перейти до вмісту