Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У Полтаві презентують проект Школи з основ підприємницької діяльності «Молодь обирає бізнес. Створи свій бренд»

3 квітня о 14:30 за адресою: м. Полтава, вул. Небесної Сотні, 17, 4-ий відбудеться відкриття проекту Школа з основ підприємницької діяльності «Молодь обирає бізнес. Створи свій бренд».

Організатором заходу є комунальна установа «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради.

Школа реалізується з метою залучення молоді до підприємницької діяльності, організації зайнятості молоді шляхом відкриття власних справ, створення нових робочих місць у місті та області. Цінним для молоді є те, що вона може безкоштовно пройти навчання, познайомитися та поспілкуватися із відомими підприємцями, отримати цінні поради від них та перейняти досвід, що дозволить уникнути тих фатальних помилок, що найчастіше руйнують молодий бізнес на початкових етапах його розвитку.

По закінченню навчального блоку учасники мають бути готові до ефективної реалізації власно-розроблених брендів та отримають сертифікати про закінчення Школи. Навчання буде проводитися у форматі тренінгів, кожне заняття має супроводжуватися практичними компонентами та домашнім завданням.

Теми за якими проходитиме навчання в Школі:

Місії та цінності бренду. Дослідження ринку та ЦА.

Юридична реєстрація. Авторське право. Податки.

Створення, позиціонування і УТП бренду.

Створення айдентики бренду. Брендбук.

Розробка стратегії просування бренду:онлайн/офлайн. Формування відділу продажу.

Функції власника бізнесу. Командоутворення.

Краудфандинг.

Спікери:

Наталія Латиш – власниця ESFI branding agency, директор Української Асоціації Візуальної Індустрії, експерт з брендингу, бізнес-тренер.

Катерина Бабіч – власниця «Львівської кав’ярні» та «Смачної віранди», маркетинг консультант, експерт соціальних проектів підтримки малого та середнього бізнесу.

Світлана Громцева – в.о. директора Обласного молодіжного центру.

 

Перейти до вмісту