Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

RIYA: Найромантичніша співачка з Полтави підкорює мережу

RIYA: Найромантичніша співачка з Полтави підкорює мережу

RIYA – це представниця української інді-поп музики. Меломани і ЗМІ називають її найромантичнішою співачкою нової вітчизняної музики. RIYA яскраво вирізняється своїм незвичайним тембром, котрий неможливо сплутати з жодним іншим. Разом з цим, надзвичайно чуттєвий образ і музика Рії, зіткана зі смислових текстів і тембральних модуляцій, приваблюють все більше слухачів.

Молода полтавська співачка RІУА, яка є автором слів та музики до всіх своїх пісень, презентувала нову пісню “Обіцяй”.
Обіцяй” — поки найновіша пісня співачки. Свіжий трек RIYA зроблений за канонами сучасної поп-музики та аренбі, але разом із тим не позбавлений фольклорного колориту. Головна обіцянка – це цінувати одне одного і не робити боляче» – розповіла дівчина у ранковому шоу “Ранок на сніданок” на Яскравому радіо.
Також RIYA зазначила, що її команда створювала композицію з різними творчими пошуками, але результат порадував.

Пісня Валерії Наливайко “Не боюсь” потрапила у топ кращих українських пісень 2017 року.
«Перед вами історія про те, як жінка віддає своє серце тому самому єдиному і йде за ним, історія про особливе почуття довіри, яке прагне відчути кожна людина. «Не боюсь» – це справжня ода всім закоханим, гімн всесильного щасливого кохання. Адже коли між двома серцями народжується почуття, створюється окремий світ лише для двох, а всі негоди і негатив стають непомітними дрібничками. Бо разом з коханою людиною абсолютно нічого не страшно!» – розповіла сайту Нотатки про українську музику RIYA.
З 2017 року Валерія співпрацює із продюсером Віталієм Пастухом, який у різні роки займався просуванням співачок Марії Бурмаки та Анастасії Приходько, а також гуртів «Гайдамаки», «Нічлава», «Нумер 482», «Таліта Кум» та інших.
Цього року RIYA обіцяє випустити перший студійний альбом, а поки в її доробку є лише кілька синглів.

Перейти до вмісту