Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські школярі розробляють проект-мюзикл “Jeder ist anders”

Полтавські школярі розробляють проект-мюзикл “Jeder ist anders”

У рамках Року німецької мови в Україні учні шостих класів та вчителі німецької мови КЗ “Полтавська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3” під час навчальної практики розпочали роботу над дитячим проектом-мюзиклом “Jeder ist anders”, прем’єра якого відбудеться у квітні місяці в ході “Тижня другої іноземної мови” в школі.

Цей проект є всесвітньо-відомою ініціативою Goethe-Institut для дітей шкільного віку, які вивчають німецьку мову як іноземну, охоче беруть участь в іграх, співають, танцюють та завжди готові до нових відкриттів, повідомляють в Управлінні освіти.

Участь у проекті-мюзиклі розвиває мовленнєву компетенцію школярів (насамперед покращує говоріння, лексику та вимову),- тренує пам’ять, розвиває впевненість у собі, фантазію та творчі здібності, сприяє засвоєнню стратегій тематичного, міждисциплінарного, соціального та індивідуального навчання та готує дитину до успішної комунікації з іншими, створює умови для всебічного розвитку дитини та мотивує до вивчення німецької мови. Для участі у проекті не потрібно особливих вмінь чи здібностей. Наша мета полягає у тому, щоб довести, що кожна дитина – це індивідуальність зі своїми перевагами та інтересами та є талановитою.

Перейти до вмісту