Refresh

This website np.pl.ua/2017/10/zakonnist-dobudovy-do-kolyshnoho-kinoteatru-imeni-ivana-kotlyarevskoho-v-tsentri-poltavy-znovu-pereviryaly/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Законність добудови до колишнього кінотеатру імені Івана Котляревського в центрі Полтави знову перевіряли

Законність добудови до колишнього кінотеатру імені Івана Котляревського в центрі Полтави знову перевіряли.

Зранку представники прокуратури, Державна архітектурно-будівельна інспекція та активісти оглянули будівлю. Зробили опис, оглянули дах та приміщення.

Архітектор Ірина Особік, яка входить до складу комісії розповіла, що робітників в будівлі не було. Однак залишені інструменти свідчать про їхню присутність.

 “В середині  побачили викопано фундамент, лежить бут.Там залито 15 см  стяжки, це говорить про те, що вони планують експлуатувати 2 поверх.  А насправді це капітальна прибудова, а не літній майданчик. Там вже стоять вікна, повністю по контуру стоять вікна», – сказала осі бік.

Після перевірки прокурор Полтавської прокуратури Ігор Зінченко повідомив, що провели всі необхідні слідчі дії, а всі деталі прокоментують пізніше.

Нагадаємо, Попри  припис територіального відділення інспекції про те, що прибудова споруди  впритул до екс-кінотеатру імені Котляревського незаконна, будівництво продовжують.

Перейти до вмісту