Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Юні полтавці провели благодійний ярмарок

Юні полтавці провели благодійний ярмарок

Днями у Полтавській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 8 імені Панаса Мирного відбувся благодійний ярмарок.

Учні школи спрямували всі сили на підтримку сім’ї учня 5-А класу Дудника Дмитра, який зараз перебуває у місті Києві на лікуванні , веде боротьбу за життя. Величезну подяку висловлюємо всім небайдужим школам за підтримку Дмитра, повідомляють в Управлінні освіти.

Початок нового навчального 2017-2018 року розпочався для закладу під гаслом «Чужого горя не буває». Як громадсько-активна школа ЗШ № 8 кожного року активно підтримує всі благодійні заходи: для воїнів АТО, дітей-сиріт, тих, хто знаходиться на лікуванні та перемагає  смертельні хвороби.

Учень 5-А класу Дмитро Дудник – веселий, чуйний, світлий хлопчик потребує допомоги. Уже  багато років, хлопчик живе на одній нирці, а цього року втратив і її, залишившись на апараті штучної нирки. Дмитро знаходиться на лікуванні у Києві, та готується до складної операції, яка коштує величезну суму. Учнівське самоврядування виступило з ініціативою провести благодійну акцію «Від серця до серця». Під час заходу учні, батьки, учителі, працівники закладу збирали  кошти, а 14 вересня провели благодійний ярмарок, кошти від продажу солодощів будуть передані мамі Діми. Педагогічний, учнівський та батьківський колектив зібрали 14 345.80 гривень.

Перейти до вмісту