Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві під час ремонту асфальтного покриття особливу увагу приділяють пандусам

У Полтаві під час ремонту асфальтного покриття особливу увагу приділяють пандусам

Сьогодні відбувсь черговий об’їзд міста керівниками комунальних служб.

Провів його заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрій Лямін. Цього разу особливу увагу приділили перевірці ремонтних робіт по заміні асфальтного покриття, повідомляють у міській раді.

Так, заступник міського голови разом з керівниками комунальних установ перевірили хід робіт по вулиці Європейській. Оглядаючи ділянки, на яких замінюють асфальтне покриття, заступник міського голови зазначив, що особливу увагу необхідно приділяти пандусам, аби усі мешканці могли безперешкодно пересуватися містом.

Графік ремонтних робіт складено відповідно до звернень громадян під час особистих прийомів міського голови, профільного заступника та депутатів. Відтак, асфальт замінюють не лише на центральних вулицях міста, але й на околицях. Уже виконані ремонтні роботи в селищі Лісок. Так, комунальники перевірили дороги по вулицях Ползунова, Харківській та Деповській.

Окрім цього, оглянули перспективи виконання робіт у мікрорайоні Левада та мікрорайоні Кобищани.

Графік проведення робіт по заміні дорожнього покриття коригується відповідно до погодних умов.

Аби тримати на постійному контролі питання чистоти та благоустрою міста, подібні рейди проводяться представниками комунальних служб щотижня.

Перейти до вмісту