Ви тут:
Відео Культура Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Бумбокс у Полтаві: про “Голого короля”, новий міні-альбом та Басту (ФОТОРЕПОРТАЖ, ВІДЕО)

Бумбокс у Полтаві: про “Голого короля”, новий міні-альбом та Басту (ФОТОРЕПОРТАЖ, ВІДЕО)

Учора у Полтаві, у рамках туру “Голий король”, відбувся гучний концерт гурту Бумбокс.

Перед виступом фронтмен гурту Андрій Хливнюк зустрівся із полтавськими журналістами та розповів про роботу над над новим міні-альбомом “Голий король”, до якого увійшло 5 пісень гурту та вже відома широкому загалу “Люди”, але в акустичній версії.

“Я не писав пісню “Голий король” про якогось конкретного політичного діяча. Але, думаю, вперше написав пісню-діалог. Діалог з країною”, – зазначив музикант.

Також, у новому альбомі є пісня, яку Хливнюк присвятив всім волонтерам та небайдужим громадянам, яка має назву “Сталеві квіти”.

Також, під час прес-конференції Андрій Хливнюк прокоментував ситуацію з відкритим листом, якого він адресував російському виконавцю Басті, де гостро розкритикував музиканта за виступи у анексованому Криму:

“Це відкритий лист до мого давнього знайомого, якого у певний час, я просто перестав розуміти, і це викликало у моїй голові певний дисонанс. Тому я просто хочу отримати на нього відповідь, адже напряму з ним зв’язатися зараз не маю ніякої можливості. Плюс, ніяких секретів немає, ми обидва публічні особистості, тим паче, що у нашій з ним спільній пісні “Солнца не видно” є такі слова: “…Рэпчина, за которую готовы отвечать мы…”, то здається, що прийшов час відповісти за свою репчину. Ось і все”, – розповів Хливнюк.

Загалом, у рамках туру “Голий король” Бумбокс виступить у  21 місті України та 5 містах Євросоюзу. 

 

































Перейти до вмісту