Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Водна поліція затримала двох порушників на Сульській затоці (ФОТО)

Водна поліція затримала двох порушників на Сульській затоці (ФОТО)

Факт незаконного рибного промислу викрито рейдовою групою водної поліції на Сульській затокі Сульського заказника Кременчуцького водосховища поблизу сіл Святилівка та Липове Глобинського району 28 серпня.

Поліцейськими затримано 32-річного мешканця Миргородщини та 24-річного мешканенця Глобинського району.


24-річний чоловік для незаконної риболовлі використовував забрідний костюм та риболовецьку сітку, а 32-річний рибалив на гумовому човні.

Рибалки-порушники незаконно здобули понад 64 кілограми риби різних видів при цьому завдавши збитку на суму понад 14000 гривень .

У затрмианих поліцейськими вилучено знаряддя лову, забрідний костюм, човен та свіжо-виловлену рибу.

За фактом скоєного розпочато кримінальні провадження за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (Незаконне зайняття рибним промислом).

Санкція статті передбачає порушникам покарання у вигляді штрафу від 1 700 до 3 400 гривень або обмеження волі на строк до трьох років.

Поліцейські закликають громадян повідомляти про факти незаконного рибного промислу на водоймах Полтавщини до водної поліції Кременчуцького відділу поліції за телефонами: (0536) 74-03-90, 102 або за адресою: м. Кременчук, вул. Лікаря О.Богаєвського 15/50.

Перейти до вмісту