Ви тут:
Відео Полтавщина прес-онлайн-конференція Суспільство ТОП-новина 

У БПП “Солідарність” ініціювали відкликання депутатів, дії яких призвели до кривавих подій у центрі Полтави (ФОТО, ВІДЕО)

У БПП “Солідарність” ініціювали відкликання депутатів, дії яких призвели до кривавих подій у центрі Полтави (ФОТО, ВІДЕО)

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький та керівник секретаріату обласної організації БПП “Солідарність” Олександр Сазонов, під час сьогоднішньої прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини”, прокоментували резонансні події навколо “Газетного ряду” та подальші дії фракції БПП “Солідарність”.

dsc_0565

“Мені дуже прикро, що на даний час у Полтаві відбуваються такі події. Це сталося, мабуть, тому що на певному етапі у деяких депутатів та підприємців зіграли амбіції, які перебороли здоровий глузд. Вони не спрогнозували наслідків своїх дій. Люди починають забувати, що треба чути мешканців міста та узгоджувати з ними свої дії. Наша партія засуджує безвідповідальні дії місцевих депутатів, які призвели до кривавих подій у Полтаві 5 квітня. Причетність депутатів місцевих рад, обраних від “БПП “Солідарність”, до діяльності скандального забудовника, організації побиття місцевих активістів та інших протиправних, антидемократичних дій – зокрема, депутата Полтавської облради Ірини Степаненко, а також депутатів міськради, які голосували за скандальне рішення”, – наголосив Андрій Пісоцький.

Тож, за його словами, президія партії вимагає розглянути та надати свою оцінку діям місцевих депутатів. “БПП “Солідарність” ініціює відкликання депутата обласної ради Ірини Степаненко та депутатів міськради.


Олександр Біленький:

Олександр Сазонов:

dsc_0567

dsc_0568

dsc_0582

dsc_0594

dsc_0598

dsc_0614

Читайте також:

Полтавські активісти вимагають покарати винних у кровопролитті в центрі міста (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На місці конфлікту у центрі Полтави працює слідчо – оперативна група поліції (ФОТО)

Конфлікту у Полтаві щодо забудови “газетного ряду”: троє осіб постраждало, восьмеро затримано

“ПРИ РОЗБЛОКУВАННІ ІСТОРИЧНОЇ АРКИ В ПОЛТАВІ БУВ ПОРАНЕНИЙ НОЖЕМ УЧАСНИК АТО”, –ІВАН БАЛАЦЬКИЙ

У ЦЕНТРІ ПОЛТАВИ ЗНОВУ ПРОТЕСТУЮТЬ ПРОТИ ЗАБУДОВИ СКАНДАЛЬНОЇ АРКИ

“ГАЗЕТНИЙ РЯД” ЗРАНКУ: КРОВ НА БРУКІВЦІ ТА ЗРУЙНОВАНА АРКА (ФОТОРЕПОРТАЖ)

ГОЛОВА НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ОСОБИСТО РОЗСЛІДУВАТИМЕ СПРАВУ АРКИ “ГАЗЕТНИЙ РЯД”

ПРАВООХОРОНЦІ ВСТАНОВИЛИ ВИННИХ В КРИВАВІЙ БІЙЦІ БІЛЯ “ГАЗЕТНОГО РЯДУ”, АЛЕ НЕ ЗАТРИМАЛИ ЖОДНОГО

Перейти до вмісту