Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві обікрали приватне підприємство більш ніж на 200 тисяч

У Полтаві обікрали приватне підприємство більш ніж на 200 тисяч

pm486image001

Працівники відділення поліції № 1 міста Полтава нещодавно встановили особу, яка викрала майна більш як на 200 тисяч гривень з приватного підприємства. Зникле майно, а саме, кабель різного виду, зберігалось на складі підприємства. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, яке було розпочате відразу після звернення представників підприємства, було встановлено причетність до даного правопорушення комірника, відповідального за дане складське приміщення. «Спочатку чоловік свою причетність заперечував, але поліцейським вдалось зібрати беззаперечні докази його причетності до крадіжки, – повідомив начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Олександр Лазар. – Після ознайомлення з доказовою базою, якою володіє слідство, полтавець зізнався у скоєному та повідомив, що кабель невеликими частинами виносив зі складу та здавав до пункту прийому металобрухту».

Відповідно до санкції частини 1 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) тепер 30-річному комірникові загрожує покарання від чималого штрафу аж до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Перейти до вмісту