Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Кременчужанин наловив риби на суму понад 4 тисячі гривень

PM679image001

На гумовому човні та за допомогою риболовної сітки рибалка виловив понад 11 кг риби. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Мешканець Кременчуцького району рибалив на території заказника «Білецківські плавні» Дніпродзержинського водосховища, в районі села Білецківка Кременчуцького району, де й був затриманий правоохоронцями на гарячому.

Своїми діями чоловік завдав збитку на суму близько 4300 гривень. Правоохоронці вилучили знаряддя лову та свіжовиловлену рибу.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 249 частиною 1 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом).

«З 1 квітня водна поліція Кременчука на території обслуговування затримала 20 рибалок, які займалися незаконним рибним промислом. Прохання надавати інформацію про незаконний рибний промисел під час нересту на водоймах Полтавщини до сектору водної поліції Кременчука за телефонами 74-03-90, 102 або за адресою: м. Кременчук вул. 40 років Жовтня 50/15», повідомив очільник кременчуцької поліції Вадим Могила.

Перейти до вмісту