Ви тут:
Культура Освіта Полтавщина Суспільство 

Ромоданівська музична школа відзначила 25-річчя

IMG_398214 травня  в приміщенні Ромоданівського селищного будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт, присвячений 25-річчю від дня створення Ромоданівської дитячої музичної школи.

З вітальним словом до педагогічного та учнівського колективів позашкільного мистецького навчального закладу звернувся заступник голови Миргородської райдержадміністрації Олександр Гуржій. Також він вручив викладачам почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради, а для забезпечення адміністративної діяльності школи – ноутбук.

Голова Ромоданівської селищної ради долучився до привітань та подарував аксесуари до ноутбука.

З найщирішими та найтеплішими побажаннями привітала працівників школи, учнів та їх батьків начальник відділу культури і архіву райдержадміністрації Наталія Халдай. Працівників школи було нагороджено грамотами та подаровано нові пюпітри (підставки для нот), електричний чайник.

Учнівський та викладацький колективи школи підготували для всіх присутніх також подарунок – ювілейну концертну програму, яка стала справжнім подарунковим букетом із кращих викладацьких та учнівських творчих колективів великих та малих форм, сольних вокальних та інструментальних номерів.

Особливу атмосферу свята та гарного настрою створювали невичерпна енергія та щирість у натхненному виконанні учнів. Один за одним змінювались концертні номери, а море позитивних емоцій тільки наростало. У глядацькій залі лунали гучні щирі оплески.

Хочеться зауважити, що фахова майстерність викладачів, високі творчі досягнення учнів – результат злагодженої роботи Ромоданівської дитячої музичної школи. Упродовж 25 років це один із осередків мистецтва і творчості в районі. Його учні та викладачі завжди були активними учасниками та окрасою всіх культурно – мистецьких заходів не лише селища Ромодан, але і Миргородського району.

IMG_3994

Перейти до вмісту