Refresh

This website np.pl.ua/2016/05/na-poltavschyni-politsejskyj-otrymav-shist-rokiv-za-peredachu-narkotykiv-izolyatora-tymchasovoho-trymannya/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині поліцейський отримав шість років за передачу наркотиків до ізолятора тимчасового тримання

PM162image004Суд виніс вирок поліцейському, якій працював в ізоляторі тимчасового тримання Комсомольського відділу поліції ГУНП в Полтавській області.

У лютому 2016 року співробітники Управління СБ України в Полтавській області спільно з прокуратурою затримали зловмисника під час спроби передачі наркотиків арештованим, які утримувались в ізоляторі тимчасового тримання.

За повідомленням прес-групи УСБУ в Полтавській області, правоохоронці задокументували неодноразові передачі арештантам наркотиків та алкоголю, які він проносив до ІТТ за умови попереднього перерахування грошей на платіжну картку.

Рішенням суду зловмисника визнано винним за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді шести років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Вирок суду набрав законної сили.

Перейти до вмісту