Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

36 кременчужан-учасників АТО отримають матеріальну допомогу

https://www.kremen.gov.ua/images/news/display/3269.jpg
36 кременчужан-учасників АТО отримають матеріальну допомогу. Про це вирішили на засіданні комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги учасникам АТО або членам їх сімей – мешканцям міста Кременчука. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Члени комісії розглянули більше 50 заяв учасників АТО та членів родин загиблих.  37 заяв надійшло від учасників  антитерористичної операції на отримання одноразової матеріальної допомоги, передбаченої в міському бюджеті до Дня захисника України. Прийнято рішення 30 учасникам АТО виділити по 1 тис грн., чотирьом, які ще не мають посвідчення учасників бойових дій – по 500 грн., інваліду війни ІІІ групи – 3 тис. грн.., інваліду війни ІІ групи – 4 тис. грн., 1 заяву відправили на доопрацювання.
Щодо 9 заяв від учасників АТО, які звернулися за одноразовою матеріальною допомогою та  допомогою на лікування, то всі заявники отримали одноразову матеріальну допомогу у сумі 1 тис. грн., а також у зв’язку із  складністю  ситуації і потреб на лікування цим громадянам виділили матеріальну допомогу у сумі від 1 тис. до 2,5 тис грн. грн.
Звернулися до виконкому за матеріальною допомогою і четверо рідних загиблих учасників АТО, це колишні дружини бійців, а також батьки. Оскільки загиблі герої, не були мешканцями Кременчука, а відповідно до Положення та вимог чинного законодавства, така допомога надається родинам загиблих кременчужан, заявникам буде  рекомендовано звернутися до  комісії, що розглядає питання виділення матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам. Таку допомогу, їм, як мешканцям міста, буде надано.

 

Перейти до вмісту