Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині переселенці отримали продуктові набори та зимовий одяг

Let me help you..

У Котелевський район уже втретє надійшла благодійна допомога для внутрішньо переміщених осіб. Як повідомляють у райдержадміністрації, акція проходить у межах Проекту ІЖН 1502, організованого Міністерством зовнішніх справ ФРН у контакті з Посоль­ством ФРН в Україні, Спіл­кою Робітничих Самаритян Німеччини за участю Спіл­ки Самаритян України та Полтавської обласної благо­дійної організації “Спілка Самаритян”.

“У нашому районі за­реєстровано 101 сім’ю пе­реселенців (192 особи) із Донецької та Луганської областей. Серед них, в пер­шу чергу, допомога нада­ється інвалідам 1 та 2 груп, пенсіонерам (за 65 років), багатодітним родинам, дітям-інвалідам, одиноким матерям, вагітним жінкам та матерям-годувальницям”, – розповів директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сергій Салівон.

Переселенці отримали 70 продуктових наборів, 70 наборів засобів особистої гігієни та побу­тової хімії, 15 комплектів білизни, 15 ковдр, 20 комп­лектів зимового одягу, 20 пар зимового взуття, 8 упа­ковок дитячих памперсів, 5 комплектів дитячого хар­чування. Речі нові і якісні. Безкоштовно їх перевезли із Лубен до Котельви Малорублівський сільський голова Віктор Горьовий.

Перейти до вмісту