Ви тут:
Головне Оголошення Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

7 листопада вступає в силу ЗУ “Про Національну поліцію”, – звернення керівника УМВС області

PM491image001Із 7-го листопада вступає в силу Закон України «Про Національну поліцію». Міністерством внутрішніх справ та керівництвом УМВС України в Полтавській області проводяться вичерпні заходи щодо реформування усіх без виключення структурних підрозділів органів внутрішніх справ.

Нами вжито відповідних заходів щодо безперебійної роботи усіх міськрайорганів області на час перехідного періоду, аби люди не відчули правового вакууму.

Наголошую, що чергові частини усіх підрозділів продовжують працювати у цілодобовому режимі та приймати заяви і повідомлення громадян та належним чином організовувати роботу слідчо-оперативних груп.

Вчасне надання допомоги людям – головний пріоритет у роботі правоохоронних органів сьогодення.

Захист прав і свобод громадян, а також вчасні виїзди слідчо-оперативних груп на місця вчинення правопорушень або інших подій буде забезпечено на належному рівні.

У разі, якщо Вам у будь-якому райвідділі органів внутрішніх справ відмовлять у прийомі звернення чи повідомлення, або висловлюватимуть небажання реагувати на надзвичайні події чи правопорушення, просимо негайно інформувати на «гарячу лінію» УМВС, яка діє цілодобово за номером: 51-77-57 або 51-77-02.

Сподіваємося на Ваше розуміння, підтримку процесу реформування, поважне ставлення до роботи правоохоронців та високий рівень правової культуру.

З повагою, начальник УМВС України в Полтавській області Олег Бех

Перейти до вмісту