Ви тут:
Відео Головне Освіта Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина Фотогалерея 

Полтавські студенти виїхали за місто, щоб позмагатися (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні на базі табору активного відпочинку «Сенегал», що у с. Нижні Млини Полтавського району проходить щорічний обласний захід з військово-патріотичного виховання молоді «Заграва». У якому цьогоріч беруть участь команди з усіх вишів Полтави та школи-інтернату №1.

За словами організаторів, програма включає показові виступи Полтавської обласної дитячої ГО «Військово-спортивний центр «Воїн», туристично-спортивне орієнтування, стрільбу з лука, розбирання-збирання автомату АК-74, воєнізовані та спортивні естафети.

Богдан Шебедюк, студент 4 курсу ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка

Участь у змаганнях я беру другий рік поспіль. Минулоріч наша команда посіла друге місце, тому до цьогорічних змагань готувалися активніше та серйозніше. Тренувалися на базі університету – перетягували канат, стріляли з пістолетів, луків. Мені дуже подобається.

Аліна Чеберя, студентка 3 курсу ПДАА

Готувалися до змагань активно – тренувалися, згадували традиції українського народу, слухали патріотичні лекції. Я, особисто, участь беру вперше – мені це цікаво. Вмію і автомати розбирати-збирати і з лука стріляти.

Побажати успіхів та наснаги у змаганнях на захід завітали заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Микійчук, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький, начальник штабу козацього гвардійського корпусу Полтавщини генерал-лейтенант Міжнародної академії козацтва Микола Гаража, благословив учасників Архієпископ Полтавський і Кременчуцький, УПЦ Київського патріархату, владика Федір.

Перейти до вмісту