Ви тут:
Головне Полтавщина Спорт Суспільство 

Трикратний чемпіон України подякував Валерієві Головку за допомогу

Подякувати голові Полтавської ОДА Валерієві Головку за фінансову та моральну підтримку, яку він надав для організації поїздки на Міжнародні змагання з греблі на байдарках та каное, прийшов сьогодні трикратний чемпіон України, неодноразовий бронзовий та срібний призер чемпіонатів Владислав Дігтярь та його мама.

Хлопець розповів, що уже 4 роки займається цим видом спорту. А нещодавно приїхав із Міжнародних змагань, які проходили в Угорщині, де разом із партнером зайняв сьоме місце.

“Я представляю полтавську команду із греблі на байдарках та каное. Чотири роки тому мене друг привів на греблю, мені сподобалося, мене це захопило, і зараз я уже не уявляю свого життя без тренувань. Нещодавно я приїхав з Угорщини, там проходили Міжнародні змагання, ми з партнером зайняли 7 місце з усіх, приблизно, 50 команд світу. Ми були наймолодшими учасниками змагань. Готувалися довго, напружено, проводили збори, тренувалися наполегливо, і це дало свій результат, яким ми задоволені. Я прийшов сьогодні до Валерія Анатолійовича для того, аби подякувати за надану можливість поїхати на чемпіонат світу, спробувати свої сили, я йому дуже вдячний. Він мені допоміг фінансово, і підтримав морально”, – розповів Владислав.

У свою чергу Валерій Головко, поцікавився чи усім інвентарем забезпечені спортсмени, та зазначив, що буде намагатися усіляко допомагати їм, залучатиме до співпраці спонсорів.

“Я пишаюся такими юнаками, як ви. Мені цікавий спорт, тому, не соромтеся, звертайтеся по допомогу ще, усім чим зможемо — допоможемо. Сьогодні є можливість знайти спонсорів, які готові вкладати у спорт, з цим теж можу допомогти. Я вітаю вас, і бажаю успіхів”, – сказав Головко.

Перейти до вмісту