Ви тут:
Надзвичайні ситуації Оголошення Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині розшукують свідків смертельного ДТП

Слідчим управлінням УМВС України в Полтавській області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу  України. Про це повідомили в УДАІ УМВС україни у Полтавській області.

6  травня 2015 року близько 14 години по автодорозі сполученням Велика Рублівка – Полтава від міста Полтава у напрямку села Велика Рублів Київ рухався автомобіль Фольксваген Пасат, під керуванням водія 1976 року народження. 

В цей же час у попутному  напрямку  рухався автомобіль ЗАЗ ТF 55 Ланос  під керуванням водія 1990 року народження.

Проїжджаючи в районі 41 км вказаної вище дороги, у Полтавському районі, водій автомобіля  ЗАЗ ТF 55 Ланос, під час виконання маневру розвороту допустив зіткнення з автомобілем  Фольксваген Пасат, що рухався у попутному напрямку.

У результаті ДТП водій автомобіля  ЗАЗ ТF 55 Ланос від отриманих травм помер на місці пригоди.

Державтоінспекція області звертається до очевидців та свідків вище зазначеної дорожньо-транспортної пригоди з проханням, надати інформацію, що стосується вказаної автопригоди  за телефонами: (0532) 59-07-25, або 102.

Перейти до вмісту