Ви тут:

Полтавські рятувальники проводять бесіди із громадянами аби попередити пожежі

Під час зимового пожежонебезпечного періоду співробітники Головного управління ДСНС України у Полтавській області проводять профілактичні рейди в житловому секторі, особливу увагу приділяючи багатодітним сім’ям, людям похилого віку та одиноко проживаючим. На Полтавщині згідно зі статистикою, з початку 2015 року виникло 95 пожеж із них 55 в житлових будинках, загинуло 7 та травмовано 4 людини. Основною причиною пожеж стало необережне поводження з вогнем, а також порушення правил експлуатації електрообладнання та печей.

Учора співробітники Миргородського районного відділу ГУ ДСНС України у Полтавській області провели відпрацювання житлового сектору на території Шахворостівської сільської ради та нагадали громадянам про те, що кожне порушення техніки безпеки тягне за собою незворотні наслідки.

Громадянам роз’яснювали правилапожежної безпеки, провели інструктажі та бесіди щодо дотримання правил експлуатації індивідуального пічного опалення та газового обладнання, роздали пам’ятки та листівки.

Під час обходів житлових будинків рятувальники оглядали опалювальні печі, стан електропроводки та електрообігрівальних приладів, вказували мешканцям на наявні порушення та давали необхідні рекомендації щодо їх усунення. Також рятувальники проводили роз’яснення основних правил поведінки під загрози терористичного акту та терористичної загрози життю людей.

Перейти до вмісту