Ви тут:

У Кобеляках скоротили режим роботи мережі вуличного освітлення

У Кобеляках скоротили режим роботи системи вуличного освітлення до 24 години.
Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Ісип.
Як повідомили в Кобеляцькій міській раді, праніше система вуличного освітлення в Кобеляках працювала до 3-ї години ночі, а в центральній частині міста у період новорічних та різдвяних свят – до 6-ї години ранку.
Підставою для прийняття такого рішення стала урядова телефонограма з відповідними рекомендаціями, необхідністю енергозбереження та економії бюджетних коштів. “В умовах, коли тисячі населених пунктів України на півдоби залишаються без електроенергії, ми не можемо стояти осторонь вирішення державної проблеми і зобов’язані в межах своїх можливостей економити. Навіть за умови, що можемо за неї платити і платимо справно”, – зазначив міський голова Олександр Ісип.
Для довідки. Зараз в Кобеляках діють 31 комп’ютеризований облік електричної енергії для вуличного освітлення, що забезпечують автоматичну роботу 1 100 вуличних ліхтарів. Вуличним освітленням охоплено 70 відсотків території міста Кобеляки. У цьому році на оплату електричної енергії для вуличного освітлення з міського бюджету вже витрачено більше 80 тисяч гривень.

Перейти до вмісту