Ви тут:
ВИБОРИ 2019 Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Територіальні підрозділи міграційної служби Полтавщини видаватимуть готові паспортні документи у переддень та у день виборів

Для сприяння громадянам України в реалізації виборчого права, з метою видачі готових паспортних документів, всі територіальні підрозділи Управління Державної міграційної служби України в Полтавській області у суботу 20 квітня працюватимуть згідно регламенту, 21 квітня 2019 року – з 8:00 до 20:00 години, тож забрати готовий паспорт можна буде і безпосередньо у день ІІ туру виборів. Про це повідомили в Міграційній службі Полтавщини.

Працівники апарату Управління чергуватимуть 20 квітня з 9:00 до 18:00 години та цілодобово з 7:00 21 квітня до 7:00 години ранку 22 квітня.

Нагадуємо, що перевірити стан оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки можна на сайті Державної міграційної служби України за посиланням.

Додатково повідомляємо, згідно до роз’яснень Центральної виборчої комісії України (Постанова ЦВК № 268 від 27 грудня 2018 року), для участі в голосуванні громадянам України не потрібно подавати ніяких додаткових документів, окрім ID-картки або паспорта-книжечки, адже обидві форми паспорта є рівнозначними та самодостатніми.

Перейти до вмісту