Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У Полтаві з’являться три нові рентгенівські комплекси та прилад для ударно-хвильової терапії

27 лютого директор ДОЗ Полтавської ОДА Віктор Лисак підписав контракти з постачальниками найсучаснішого медичного обладнання для лікувально-профілактичних закладів області.

Отримати нові, більш широкі можливості для діагностики та лікування серцево-судинних захворювань мешканці Полтавщини змогли завдяки реалізації Субпроекту «Запровадження інноваційної моделі системи надання послуг хворим на гіпертонію в Полтавській області» Проекту Світового банку Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей.

З комерційним директором компанії ТОВ «МЕД ЕКСІМ» Андрієм Свєтловим укладено угоду на постачання приладу для ударно-хвильової терапії для обласного кардіоцентру.

Читайте також: У Полтавській обласній лікарні з’являться найсучасніші комп’ютерні томографи та офтальмологічна система

До речі, вплив акустичних хвиль, що відбувається під час застосування такого приладу, дає цілющий ефект для хворих на стенокардію. Під впливом фізіотерапії в серцевому м’язі активізується зростання нових кровоносних судин, що в деяких випадках скасовує потребу в таких серйозних утручаннях, як коронарне стентування і аортокоронарне шунтування.

Корисним для діагностики стану здоров’я пацієнтів Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського буде придбання трьох рентгенівських комплексів – контракт на їх постачання підписано з директором компанії ТОВ «Євромедтехніка» Олександром Кузнєцовим.

Перейти до вмісту