Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

«А пам’ять священна»: у Полтавській спеціальній школі-інтернат №2 провели соціально-мистецьку програму

Одним із важливих напрямків роботи Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є патріотичне виховання дітей та молоді.

Напередодні Дня визволення України від німецько-нацистських загарбників, 23 жовтня, працівники Центру організували соціально-мистецьку програму «А пам’ять священна» для 205 вихованців спеціальної школи-інтернат №2 І –ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» імені Софії Русової, повідомляють у міській раді.

На початку заходу виступила заступник міського голови Людмила Бойченко. Вона яка розповіла дітям про важливість шанування подвигу героїв Другої Світової війни, збереження миру на рідній землі та патріотичних почуттів до своєї Батьківщини.

Для присутніх у залі виступали з тематичною програмою кращі колективи міста. Серед них Творчий центр Наталії Май та Зразковий хореографічний колектив «Пірует».

Також, діти переглянули тематичний фільм про події в Україні в роки Другої світової війни. Приємно зазначити, що і самі вихованці школи-інтернат №2 брали участь у заході. Перед присутніми виступали читці-декламатори. А ще свої таланти показав хор учнів школи-інтернату №2.

Захід вийшов емоційним, щирим та зігрітим теплом маленьких сердець.

Перейти до вмісту