Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді заборонено розклеювати рекламу на стовпах, парканах і деревах

На даний час існує гостра проблема по наведенню території міста Миргорода в належний естетичний вигляд. В зв’язку з цим на території міста все більше трапляється  випадків розміщення друкованої реклами безпосередньо на зовнішній поверхні будинків, будівель, споруд, на парканах, огорожах, стовпах та деревах. 

У зв’язку з цим інспекція з благоустрою відділу житлово-комунального господарства Миргородської міської ради звертається до мешканців міста

Згідно «Правил благоустрою території міста Миргорода», затверджених рішенням Миргородської міської ради від 13.05.2010 року № 37, (п.5.1.6) на об’єктах благоустрою міста підприємствам, установам та організаціям, фізичним особам – підприємцям, а також громадянам забороняється:

Розміщувати оголошення, афіші, інформаційно – агітаційні плакати, рекламу, листівки, тощо на будинках, стовпах, парканах, деревах, та інших не визначених для цього місцях, повідомляє прес-служба Миргородської міської ради.

Нагадуємо, що за порушення вищевказаних Правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», яка передбачає накладення штрафу на порушника в розмірі 340 – 1700 грн.

Сподіваємось на порядність та громадську свідомість миргородців з приводу створення належних умов для проживання та відпочинку, підтримки краси та чистоти у місті-курорті Миргород. Наше місто має бути чистим, гарним, достойним своїх мешканців.

Перейти до вмісту