Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві підвели підсумки проекту «Платформа успіху»

За підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, волонтерським загоном «Єдність» ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія протягом лютого-травня 2018 року у місті реалізовувався проект «Платформа успіху». Його ініціатор – Український Жіночий Фонд «Ukrainian Women’s Fund».

Реалізація завершена. Настав час підводити підсумки. «Платформа успіху» – це проект, який мав на меті показати і довести, що коли маєш бажання – немає нічого неможливого, повідомляють у міській раді.

Проект проводився для дівчат віком від 14 до 16 років. Організатори переконані, знання, отримані дівчатами, стануть тією платформою, яка додасть їм впевненості у кожному кроці до свого щасливого та успішного майбутнього.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради висловлює слова щирої подяки за сприяння у розвитку волонтерського руху у нашому місті всім членам волонтерського загону «Єдність» ВДНЗУ «УМСА» та особисто організатору проекту «Платформа успіху» – Юлії Заяць. Окрема вдячність людям, які долучилися до цього проекту та стали своєрідними менторами для учасниць: Марійка Бойко, Катерина Бабіч, Наталія Шамота, Наталія Панченко, Тетяна Климач, Ксенія Осьтровська та Катерина Довгопола.

Перейти до вмісту