Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Підприємці Полтавщини отримали компенсацію з державного бюджету за кредитами по програмі ПриватБанку “КУБ”

Днями  у Полтавській ОДА, під головуванням директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Інни Іщенко, відбулось чергове засідання конкурсного комітету з відбору бізнес-проектів.

 “Відповідно до прийнятої програми розвитку малого та середнього підприємництва, в області реалізується проект щодо відшкодування частини тіла кредиту за умови створення робочого місця. Чим більше нових робочих місць — тим більший відсоток відшкодування. Ми розглянули 8 бізнес-проектів, погодили їх і прийняли рішення надати компенсації з обласного бюджету, – говорить директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА  Інна Іщенко. – Слід відзначити, що всі вісім підприємців, по яких було прийнято рішення по наданню компенсації з державного бюджету, отримали фінансування по програмі ПриватБанку “КУБ””.

Прес-офіс ПриватБанку у Полтаві нагадує, що з  квітня 2016 року розпочала роботу програма «КУБ». Сьогодні вже більше 1400 підприємців Полтавщини отримали кошти на розвиток свого бізнесу загальною сумою більш ніж 150  млн грн, у області створено більше 2000 нових робочих місць. Близько 900 тис. грн компенсації за отримані кредити отримали підприємці області з державного бюджету.

 “Я переконався на власному прикладі, що співпраця банківської установи з владою дає реальні результати, – говорить приватний підприємець з м. Зіньків Полюлях Вадим Миколайович. – Я займаюсь роздрібною торгівлею будівельних матеріалів. Маю магазин. Отримані у ПриватБанку кошти планую використати на розвиток свого бізнесу. Планую відкрити ще одну торгову точку і візьму на роботу трьох робітників. На цьому не планую зупинятись, поки є такі програми і реальна підтримка держави – час активно працювати!”

Будь-який підприємець малого та середнього бізнесу може отримати швидкі кошти на підтримку чи розвиток, звернувшись до відділення ПриватБанку або залишивши заявку на сайті. Кредит надається підприємцям або юридичним особам на термін до 12 місяців з щомісячною ставкою 2% на місяць на початкове тіло кредиту.

Сума, на яку можна розраховувати, – від 50 тис. грн до 1 млн  грн. Кошти надходять на поточний рахунок. І що саме головне – застава по кредиту не оформляється.    

Перейти до вмісту