Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“З початку року на Полтавщині рівень злочинності знизився на 13%”, – Андрій Замахін

Сьогодні у поліції Полтавщини підбили підсумки роботи за перший квартал поточного року.

“Із приємного – рівень злочинності на Полтавщині знизився на 13%. А таких злочинів, як умисне вбивство – на 37%; розбоїв – на 33%; грабежів – на 20%. Із 5-ти вбивств всі 5 розкриті. Із 19 умисних тяжких тілесних ушкоджень 18 розкриті, із 14 розбоїв 10 розкриті. Ті поліцейські, які спрацювали найкраще, отримали заохочення”, – повідомив начальник ГУНП в Полтавській області Андрій Замахін на своїй сторінці у facebook.

Тісно співпрацюючи з органами місцевої влади, самоврядування та територіальними громадами поліція зможе у рази знизити рівень злочинності в регіоні та забезпечити належний рівень безпеки в населених пунктах Полтавщини.

“Ми маємо чітко усвідомлювати, що в рамках проведення реформування відомства, керівництво Нацполіції та МВС, місцева влада та органи місцевого самоврядування всебічно підтримують поліцію. Зокрема, забезпечують сучасними транспортними засобами (у минулому році ми отримали 18 сучасних автомобілів, у поточному – вже 10), оновлюють наявну матеріально-технічну базу та створюють умови для якісного обслуговування громадян на базі функціонування поліцейських станцій тощо. Тож ми повинні виправдати таку підтримку та довіру громадян, якісно виконуючи свої обов’язки. Полтавщина заслуговує на те, щоб стати найбезпечнішим, найкомфортнішим, найбагатшим краєм нашої держави”, – продовжив він.


Перейти до вмісту