Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві продовжують демонтувати рекламні конструкції

У Полтаві продовжують демонтувати рекламні конструкції

У Полтаві продовжують демонтувати незаконні рекламні конструкції. Ранком 22 лютого черговий демонтаж відбувся по вулиці Небесної Сотні, 16.

Заступник начальника інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста Руслан Редько зауважив, що керівники підприємства ігнорують всілякі приписи та попередження, повідомляють у міській раді.

Власників магазину ми попереджали протягом року кілька разів. Востаннє інспектор відвідав цей об’єкт учора. Сьогодні ж уже проводимо демонтаж, – розповів Руслан Редько.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, рекламна вивіска магазину не повинна перевищувати 3 квадратних метрів. Вивіска ж магазину «Простор» – поза межами цих вимог. Аби встановлення вивіски на фасаді будівлі мало законний характер, необхідно мати відповідні документи, – наголосив фахівець КП «Полтава-сервіс» Віталій Солоний:

До моменту встановлення вивіска має бути оформлена паспортом в КП «Полтава-сервіс» та погоджена з управлінням з питань містобудування та архітектури, оскільки вона є елементом благоустрою та знаходиться на фасаді будівлі.

На сьогодні запланований демонтаж 3-х незаконно встановлених об’єктів. Усі демонтовані вивіски зберігатимуться на базі комунального підприємства “КТП-1628”. Якщо їх власники виявлять бажання забрати своє майно, вони мають компенсувати витрати на демонтаж та зберігання.

Окрім цього, за незаконно встановлену рекламну вивіску, її власники мають сплатити штраф від 850 до 1700 гривень.

 

Перейти до вмісту