Refresh

This website np.pl.ua/2024/06/z-10-chervnia-u-dvokh-selakh-poltavskoi-hromady-ne-bude-hazu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

З 10 червня у двох селах Полтавської громади не буде газу

З 10 червня у двох селах Полтавської громади не буде газу

Полтавське управління експлуатації газорозподільної системи АТ «Полтавагаз» інформує про відсутність розподілу природного газу в селах Пальчиківка та Келебердівка з 10 червня в зв’язку з ремонтними роботами.

Про це повідомила Полтавська міська рада.

Для відновлення розподілу природного газу власникам (балансоутримувачам, орендарям) будинків необхідно: безумовно дотримуватись Правил безпеки систем газопостачання, забезпечити доступ до приміщень (квартир), де знаходяться газові мережі та прилади. Відновлення газопостачання (розподілу природного газу) здійснюється Оператором ГРМ протягом двох робочих днів у містах та пʼяти календарних днів у сільській місцевості за письмовим зверненням.

За детальнішою інформацією звертайтеся до служби експлуатації внутрішньобудинкових газових мереж та обладнання АТ «Полтавагаз» за адресою м. Полтава, вул. Олеся Гончара, 2 або за телефоном: 50-14-07.

 

 

фото: ілюстративне.


 

Перейти до вмісту