Refresh

This website np.pl.ua/2024/06/poltavskym-pravookhorontsiam-peredaly-cherhovu-dopomohu-z-miskoho-biudzhetu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавським правоохоронцям передали чергову допомогу з міського бюджету

Полтавським правоохоронцям передали чергову допомогу з міського бюджету

В рамках місцевої комплексної цільової Програми “Боротьба зі злочинністю та профілактика правопорушень на 2024 рік”, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи надає фінансову підтримку правоохоронним органам. На цьому тижні вчергове спрямували кошти з місцевого бюджету.

Про це повідомила Полтавська міська рада.

Відповідно до потреб викладених у зверненні Полтавського районного управління поліції ГУНП в Полтавській області, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи оперативно скерував відповідні кошти в розмірі 500 тисяч гривень.

Загалом з початку року правоохоронцям, а саме: ГУ НП в Полтавській області та РУП ГУНП в Полтавській області, надано допомогу на 3,5 млн грн.

Кошти передано для придбання: автомобілів, комп’ютерної та копіювальної техніки, дактилоскопічного сканера, автомобільних р/станцій. Окрім цього, для виготовлення проєктно-кошторисної документації реконструкції будівель.

Підтримка правоохоронців триває, громада сприяє ефективному виконанню завдань. Працюємо в спільній взаємодії й надалі.

Перейти до вмісту