Refresh

This website np.pl.ua/2024/06/holovna-meta-rosii-normalizuvaty-teror-zelenskyy-pro-masovanyy-udar-po-ukraini-v-nich-na-1-chervnia/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Україна 

Головна мета росії – нормалізувати терор, – Зеленський про масований удар по Україні в ніч на 1 червня

Головна мета Росії – нормалізувати терор, – Зеленський про масований удар по Україні вночі на 1 червня

Цивільні люди, інфраструктура, енергетичні об’єкти. Це те, з чим воює Росія.

Про це написав Президент України Володимир Зеленський.

“Цивільні люди, інфраструктура, енергетичні об’єкти. Це те, з чим воює Росія. Цієї ночі черговий обстріл з понад 50 ракет різних типів і близько 50 дронів «Шахед» був спрямований на південь, центр і захід України.

Я вдячний нашим воїнам за те, що більшість з них знищено, але були й влучання. Усі служби працюють на місці, щоб забезпечити відновлення та допомогу. Кожен постраждалий отримає всю необхідну допомогу.

Головна мета Росії – нормалізувати терор, використати відсутність достатньої кількості засобів ППО та рішучості партнерів України.

Російські терористи розуміють лише мову сили. І єдиний спосіб зупинити цей терор і не дати йому стати нормою – своєчасно ухвалювати ефективні рішення. Повний захист українського неба має стати нормою, щоб божевільні в Кремлі зрозуміли, що їхній терор не досягає своїх цілей.

Партнери точно знають, що для цього потрібно. Додаткові «петріоти» та інші сучасні системи ППО для України. Прискорення та розширення поставок F-16 в Україну. Забезпечення наших воїнів усіма необхідними спроможностями.

Лише тоді, коли Путін втратить можливість бити по цивільних людях і цивільній інфраструктурі, він буде змушений припинити свій терор. Це випробування на людяність і рішучість для вільного світу. Або ми разом пройдемо цей тест, або світ зануриться в ще більшу дестабілізацію та хаос”.

Перейти до вмісту