Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/zvernennia-nachalnyka-poltavskoi-ova-filipa-pronina-z-nahody-dnia-pam-iati-ta-peremohy-nad-natsyzmom-u-druhiy-svitoviy-viyni/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Звернення начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Звернення начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Начальник Полтавської ОВА звернувся до полтавців з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Війна завжди про найтяжчі втрати. Вона забирає життя, знищує і спустошує. Війна – найбільший виклик для цивілізованого світу.
8 травня Україна за європейською традицією відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. День, який вкотре нагадує про страшну ціну та криваві наслідки війни. День, який закликає: «Ніколи знову». Проте сучасне зло продовжує свої терористичні дії. Українці їх відчувають щодня. Ця ніч не стала винятком, наша країна вкотре зазнала масованого ворожого удару.

Сьогодні як ніколи важливо спільно протидіяти злу. Заради припинення злочинів проти людяності. Заради глобальної безпеки. Заради миру.

Вічна пам’ять усім жертвам, чиї життя обірвала Друга світова війна. Зло неодмінно програє. Слава Україні!

Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін

Перейти до вмісту