Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/z-18-do-23-hodyny-8-travnia-mozhlyvi-vidkliuchennia-elektroenerhii-po-vsiy-kraini-ukrenerho/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

З 18 до 23 години 8 травня можливі відключення електроенергії по всій країні, – “Укренерго”

З 18 до 23 години можливі відключення електроенергії по всій країні, – “Укренерго”

Сьогодні ввечері з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні.

Про це повідомили в «Укренерго».

“Сьогодні ввечері з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні. Обмеження будуть рівномірно розподілені по всім областям. Як саме будуть діяти графіки відключень в кожній області, буде оприлюднено на офіційних сторінках місцевих обленерго”, – йдеться у повідомленні.

Причина – дефіцит електроенергії в енергосистемі. Він виник через нові пошкодження обладнання українських електростанцій, завдані російськими ударами.

“Особливо важка ситуація очікується сьогодні з 18:00 до 23:00. Диспетчерський центр «Укренерго» застосовує всі наявні заходи для подолання дефіциту, зокрема імпорт та аварійну допомогу електроенергії з енергосистем країн Європи”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту