Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/staty-maystrom-perekonannia-zhyteliv-myrhoroda-zaproshuiut-na-vidkrytyy-treninh-z-vedennia-perehovoriv/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Стати майстром переконання. Жителів Миргорода запрошують на відкритий тренінг з ведення переговорів

Стати майстром переконання. Жителів Миргорода запрошують на відкритий тренінг з ведення переговорів

24 травня у Миргороді, що на Полтавщині, проведуть відкритий тренінг-практикум із ведення переговорів. Спікером буде підприємець та психолог Роман Каращук, а до участі запрошують усіх охочих прокачати свої навички комунікації та ділових перемовин.

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний Гончаренко центр.

«Вміння переконувати – мистецтво, яким має володіти кожен, незалежно від професії чи віку. Чим би ми не займалися – громадською роботою чи політикою, державними справами чи бізнесом, або навіть власними буденними справами – нам доводиться знаходити спільну мову та домовлятися. Як навчитися відстоювати власну точку зору, захищати свої інтереси, рішуче руйнувати спрямовані на нас маніпуляції і домагатися кращих умов, не псуючи при цьому відносини з людьми? Про це і говоритимемо на тренінгу», — зазначають у Гончаренко центрі Миргород.

Під час тренінгу учасники вивчатимуть методики успішного ведення переговорів, а опісля спробують свої вміння на практиці — змоделюють реальний переговорний процес і отримають зворотний зв’язок від тренера.

Тренінг проводить підприємець та ентузіаст у сферах психології та філософії Роман Каращук. Захід відбудеться у п’ятницю, 24 травня, о 17:30. До участі запрошують молодь та дорослих віком від 14 років. Зареєструватися на подію можна за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.


Перейти до вмісту