Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/shkola-proiektnoho-menedzhmentu-dlia-molodi-poltavshchyny/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Школа проєктного менеджменту для молоді Полтавщини

Школа проєктного менеджменту для молоді Полтавщини

Молодь є основним драйвером соціально-економічного життя в громадах, оскільки вона ініціює важливі трансформації в економіці, бізнесі, освіті, культурі, екології. Наразі значна кількість міжнародних організацій надають грантову підтримку на реалізацію соціально важливих проєктів та стартапів, що розроблені молодими науковцями, студентами та підприємцями. Саме тому володіння навичками грантрайтингу та проєктного менеджменту є вкрай необхідними для молодого покоління.

Агенція регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» спільно з Полтавським університетом економіки і торгівлі запрошує працівників закладів освіти, науковців, учнівську молодь, студентів, аспірантів та молодих підприємців пройти навчання в Школі проєктного менеджменту.

Дата та час проведення: 28 травня 2024 року, 10:00 – 13:00.

Метою заходу є отримання знань та практичних навичок зі складання грантових заявок на участь у конкурсах, що фінансуються міжнародними організаціями.

Програма заходу:

10:00-12:00 – Тренінг «Грант як можливість реалізації молодіжних ініціатив» (для учнівської молоді, студентів, аспірантів та молодих підприємців).

10:00-12:00 – Тренінг «Гран як інструмент реалізації наукових та соціально важливих проєктів» (для працівників закладів освіти та науковців).

12:00-13:00 – Панельна дискусія «Історії успіху проєктних менеджерів»:

– Управління міжнародними проєктами в громадах;

– Управління міжнародними науковими проєктами;

– Управління міжнародними проєктами з академічної мобільності;

– Управління бізнес-проєктами;

– Управління проєктами в неурядових організаціях.

Під час тренінгу учасники отримають практичні навички зі складання грантової заявки, а в межах панельної дискусії ознайомляться з історіями успіху та лайфхаками з проєктного менеджменту від 18 провідних експертів.

Для участі у Школі проєктного менеджменту необхідно зареєструватись до 24 травня 2024 року за посиланням: https://forms.gle/WNqxfoURKSnqkW6VA

Деталі заходу будуть надіслані на e-mail зареєстрованим учасникам.

Перейти до вмісту