Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/poltavska-oblasna-rada-ta-ho-spilna-sprava-poltavshchyny-pidpysaly-memorandum-pro-spivpratsiu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавська обласна рада та ГО “Спільна справа Полтавщини” підписали меморандум про співпрацю

Полтавська обласна рада та ГО “Спільна справа Полтавщини” підписали меморандум про співпрацю

23 травня Полтавська обласна рада та громадська організація “Спільна справа Полтавщини” підписали Меморандум про співпрацю.

Джерело

Від обласної ради документ підписав перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, від Громадської організації «Спільна справа Полтавщини» – голова Правління Віта Башмакова.

Мета Меморандуму:

  • Захист прав, гуманітарна підтримка та допомога у соціальній інтеграції ВПО, учасників бойових дій та інших громадян, які постраждали від війни в Україні.
  • Підвищення спроможності та розвиток громад області в різних напрямках.

Сторони домовилися про співпрацю за такими напрямками:

  • Визначення та вирішення наявних проблем та потреб, допомога у наданні різних видів допомоги, розвиток компетенцій, сприяння формуванню дієвих моделей допомоги в задоволенні та захисті суспільних інтересів (соціальних, економічних, житлових, культурних, освітніх, реабілітаційних, оздоровчих та інших).
  • Сприяння економічному розвитку громад області, створенню нових робочих місць, започаткуванню власного бізнесу як для ВПО, так і для місцевих жителів.
  • Реалізація спільних проектів у сфері освіти, культури, спорту, туризму, захисту довкілля, стратегічного розвитку громад області та проектів з економічного розвитку для наповнення бюджетів громад.
  • Співпраця з міжнародними та вітчизняними громадськими організаціями та об’єднаннями для реалізації положень Меморандуму.

 

 


Перейти до вмісту