Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/na-poltavshchyni-nemovliati-nanesly-tilesni-ushkodzhennia-pidozriuvalnoho-zatrymaly/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині немовляті нанесли тілесні ушкодження: підозрювального затримали

На Полтавщині немовляті нанесли тілесні ушкодження: підозрювального затримали

До відділу №1 (Глобине) Кременчуцького районного управління поліції надійшла інформація від медиків про виявлені тілесні ушкодження в одномісячного немовляти. Дитину з тілесними ушкодженнями негайно госпіталізували до Кременчуцької дитячої лікарні, де вона наразі перебуває в реанімаційному відділенні.

Про це повідомили у ГУ НП в Полтавській області.

«Отримавши інформацію про злочин, на місце події прибули ювенальні поліцейські та слідчо-оперативна група поліції Глобинщини. За попередньою версією слідства, тілесні ушкодження немовляті міг спричинити батько (1998 року народження). Наразі обставини побиття хлопчика з’ясовує слідство», – заступник начальника поліції Полтавщини.

За вказаним фактом слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування.


Перейти до вмісту