Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/do-moralnoho-dukhu-nashykh-voiniv-maie-dodavatysia-suchasna-tekhnika-ta-vchasna-dopomoha-partneriv-zelenskyy/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

До морального духу наших воїнів має додаватися сучасна техніка та вчасна допомога партнерів, – Зеленський

До морального духу наших воїнів має додаватися сучасна техніка та вчасна допомога партнерів, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що якби українські військові мали змогу застосовувати їх у належних обсягах, російські окупанти не змогли б масовано перетинати кордон.

Про це він розповів у інтерв’ю Reuters, інформує Офіс Президента.

Глава держави вдячний усім країнам, які допомагають зброєю та підтримують українське оборонне виробництво. Але водночас Україна потребує оперативності і в ухваленні рішень, і в їх виконанні.

«Дуже важливо, щоб до дипломатії додавалася сила на полі бою. Завдяки моральному духу наших хлопців, і завдяки сучасній техніці, і, що дуже важливо, вчасній допомозі наших партнерів. Не словами, а справами. Не риторикою, а конкретною технікою. Не колись там, а зараз. А краще, як то кажуть, учора», – зазначив Президент.

Зокрема, наша країна потребує далекобійних ракет: Storm Shadow, SCALP, ATACMS. Володимир Зеленський переконаний: якби українські військові мали змогу застосовувати їх у належних обсягах, російські окупанти не змогли б масовано перетинати кордон. А щоб протистояти Росії в небі, Україні, за словами Глави держави, потрібно щонайменше 120 літаків.

Перейти до вмісту