До Дня науки освітяни області презентували проєкт про видатних науковців Полтавщини

Новини Полтавщини

schedule
2024-05-15 | 14:45h
update
2024-05-15 | 14:45h
person
np.pl.ua
domain
np.pl.ua
Полтавщина Суспільство 
До Дня науки освітяни області презентували проєкт про видатних науковців Полтавщини
До Дня науки освітяни області презентували проєкт про видатних науковців Полтавщини

Освітяни презентували проєкт про видатних науковців області.

Директор Обласного коледжу ”Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А.С. Макаренка” Полтавської обласної ради, доцент кафедри початкової освіти, гуманітарних дисциплін та інформатики, кандидат педагогічних наук Леся Валентинівна Крупіна.

Крупіна Леся Валентинівна у 2018 році захистила кандидатську дисертацію на тему: ,,Допрофесійна педагогічна підготовка старшокласників у загальноосвітніх навчальних закладах (1978-2015 рр.)’’ (спеціальність 13.00.04 ,,Теорія і методика професійної освіти’’).

Advertisement

Досліджує використання інформаційних технологій у професійній діяльності педагога та управлінських процесах освітнього закладу.

Крупіна Л. В. має 32 публікації результатів наукових досліджень, є автором навчальних і навчально-методичних посібників, бере активну участь у наукових конференціях. Освітню, науково-дослідницьку, управлінську, організаторську та виховну роботу зі здобувачами освіти проводить на високому рівні.

Голова оргкомітету Міжнародної викладацько-студентської науково-практичної конференції ,,Актуальні питання сучасної педагогіки: творчість, майстерність, професіоналізм’’,  Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю ,,Дитинство ХХІ століття: інноваційна освіта’’,  Всеукраїнської науково-практичної конференції ,,Початкова освіта: сучасні перспективи розвитку’’ (2021–2024).

Член оргкомітету з проведення ІІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у МАН (2021).

Член Колегії Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації.

Член робочої групи з розробки Дорожньої карти реалізації Стратегії розвитку освіти Полтавщини на 2023-2027 рр..

Як керівниця закладу вищої освіти Леся Валентинівна активно працює у напрямку налагодження міжнародної співпраці між закладами освіти, установами, організаціями з інших країн. Так, протягом 2023-2024 навчального року підписано Угоду про співпрацю з Регіональним центром удосконалення вчителів “WOM” в Бєльсько-Бялій (Польща), Договір про співпрацю з Державним університетом фізичного виховання і спорту (Кишинів, Республіка Молдова), Договір з академією імені А.Ф. Моджевського (м. Краків, Польща), Договір про співпрацю з Кишинівським державним педагогічним університетом імені Йона Крянге, Меморандум про співпрацю з Вищою школою бізнесу – Національним університетом Луїса National-Louis University (м. Новий Сонч, Польща), з Академією  дизайну та мистецтва  “Декарт” (м. Ройтлінген, Німеччина).

У 2021 році взяла участь у міжнародному онлайн-стажуванні ,,European and Polish system of higher education: practice, experience, innovative learning metods’’ (,,Європейська та польська системи вищої освіти: практика, досвід, інноваційні методи навчання’’) в Університеті економіки в Бидгощі (Польща).

Леся Валентинівна є одним із організаторів та безпосередньою активною учасницею ряду волонтерських проєктів та  заходів.

 

 

 

фильм 1AMP

 

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
np.pl.ua
Privacy & Terms of Use:
np.pl.ua
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
15.05.2024 - 14:47:52
Privacy-Data & cookie usage: