Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/67-kilometriv-dystantsii-politseyska-z-poltavshchyny-stala-pryzerkoiu-yaremche-trail-2024/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

67 кілометрів дистанції: поліцейська з Полтавщини стала призеркою «Яремче Trail 2024»

67 кілометрів дистанції: поліцейська з Полтавщини стала призеркою «Яремче Trail 2024»

Анжеліка Майборода здобула друге місце в трейловому забігові «Яремче Trail 2024». Для цього їй довелося подолати дистанції у 67 км.

Про це повідомили у ГУ НП в Полтавській області.

У місті Яремче 11 травня відбувся трейловий ультрамарафон «Яремче Trail 2024», в якому взяли участь 205 учасників з різних куточків України. За програмою змагань марафонці випробовували свої сили у чотирьох дистанціях на 12, 19, 42 та 67 кілометрів.

В рамках марафону лейтенант поліції Анжеліка Майборода подолала найбільшу дистанцію «Long 67km» (набір висоти 2872 м, найвища точка 1665 м), за маршрутом місто Яремче – гора Чорногориця – гора Аршечна – річка Зелениця – гора Малий Горган – гора Синяк – урочище Женець – полонина Явірник – місто Яремче. У результаті змагань поліцейська зайняла друге місце серед жінок, успішно подолавши дистанцію 67 кілометрів за 13 годин 29 хвилин та 47 секунд.

«Марафон або ультрамарафон – це не про спорт, а про боротьбу з собою як можливість відкрити в собі щось нове та випробувати себе. Я все життя була любителем, дев’ять років займалась боксом і шість років – легкоатлетичним бігом. До цього марафону у мене були тільки шосейні старти на 42 кілометри. Подолавши дистанцію 67 кілометрів я зрозуміла, що немає меж твоїх можливостей, якщо ти віриш в себе!», – розповіла поліцейська.

 

 

фото: ГУ НП в Полтавській області.


 

Перейти до вмісту