Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/zibraly-mayzhe-20-tys-hrn-dlia-zsu-na-poltavshchyni-proyshov-blahodiynyy-dytiachyy-kontsert/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Зібрали майже 20 тис грн для ЗСУ: на Полтавщині пройшов благодійний дитячий концерт

Зібрали майже 20 тис грн для ЗСУ: на Полтавщині пройшов благодійний дитячий концерт

15 березня у стінах Культурно-мистецького центру “Нові Санжари” відбувся фінальний Гала-концерт дитячого вокального конкурсу “Дзвінкі голоси”. Під час концерту збирали кошти для українських захисників.

Джерело: Білицька територіальна громада у Facebook.

«Це дійство вже скільки років поспіль збирає в дружнє коло юні таланти регіону, їх учителів, наставників, батьків, а також дає унікальну можливість дітям набратися безцінного досвіду і заспівати в дуеті з професійними артистами. І ми щиро радіємо з того, що за роки свого існування конкурс невтратив актуальності, що кожного разу він збирає повний зал глядачів, що має вже своїх постійних прихильників і навіть фанатів», – йдеться у повідомленні.

Цього року “Дзвінкі голоси” відбулись як благодійний захід. Замість грошових винагород, учасники конкурсу отримали пам’ятні кубки та подарунки, а всі кошти, зібрані протягом конкурсу (19500 грн.) будуть передані українським захисникам.

фото: Білицька територіальна громада.


Перейти до вмісту